Zahradní udírna TOHOS® KOMPLET SET malá, 59x49x110 cm
Záruka 24 měsíců
Výrobce: TOHOS® Kód produktu: UDIRNA-SET-1 Doprava a platba Hmotnost: 57 kg
Udírna + topeniště + roura 1 m + koleno + rošt + teploměr + konstrukce + 2x tyč na zavěšení masa + 6x hák na maso
Domácí udírna na maso a uzeniny včetně topeniště
- zahradní venkovní udírna dřevěná ze smrkových palubek 19 mm silných. Uvnitř udírny jsou dřevěné podpěry na zavěšení masa.
Velikost udírny: 59 x 49 x 110 cm.
Kapacita udírny: 15 až 20 kg.
Topeniště k udírně malé, 59x49 cm
- topeniště s podstavcem a kouřovodem
- obsahuje: topeniště malé, rošt, podstavec, trubka - kouřovod, koleno
Rozměr topeniště: 20,2 x 20 x 27 (cm)
Dodáváno v demontovaném stavu.
Kouřovod je vyroben z válcované oceli povrchově neošetřen. Neošetřené kovové povrchy rezivějí - oxidují. Toto je běžný jev a nemá vliv na kvalitu a používání daného výrobku.
Zahradní udírna je určena na uzení masa, ryb, drůbeže, sýrů, klobás a dalších uzenin. Teplotu lze sledovat vestavěným teploměremí. Doporučená teplota pro obvyklé uzení je kolem 75°C. Snížení teploty dosáhnete zavřením klapky tahu v topeništi, případně otevřením dvířek udírny. Udírnu od topeniště oddělte kouřovodem standardního průměru 100 mm o délce 1 m. Tah hoření v topeništi lze regulovat klapkou. Ve spalovací komoře doporučujeme topit tvrdým dřevem bez kůry.
2 kartony ( 28,8 + 9,8kg)
Domácí udírna na maso a uzeniny včetně topeniště
- zahradní venkovní udírna dřevěná ze smrkových palubek 19 mm silných. Uvnitř udírny jsou dřevěné podpěry na zavěšení masa.
Velikost udírny: 59 x 49 x 110 cm.
Kapacita udírny: 15 až 20 kg.
Topeniště k udírně malé, 59x49 cm
- topeniště s podstavcem a kouřovodem
- obsahuje: topeniště malé, rošt, podstavec, trubka - kouřovod, koleno
Rozměr topeniště: 20,2 x 20 x 27 (cm)
Dodáváno v demontovaném stavu.
Kouřovod je vyroben z válcované oceli povrchově neošetřen. Neošetřené kovové povrchy rezivějí - oxidují. Toto je běžný jev a nemá vliv na kvalitu a používání daného výrobku.
Zahradní udírna je určena na uzení masa, ryb, drůbeže, sýrů, klobás a dalších uzenin. Teplotu lze sledovat vestavěným teploměremí. Doporučená teplota pro obvyklé uzení je kolem 75°C. Snížení teploty dosáhnete zavřením klapky tahu v topeništi, případně otevřením dvířek udírny. Udírnu od topeniště oddělte kouřovodem standardního průměru 100 mm o délce 1 m. Tah hoření v topeništi lze regulovat klapkou. Ve spalovací komoře doporučujeme topit tvrdým dřevem bez kůry.
2 kartony ( 28,8 + 9,8kg)
udirna_mala.pdf (pdf, 801.6 kB)