Udit maso můžete samozřejmě i „naslepo“, aniž byste zjistili, jaká teplota aktuálně v udírně přesně panuje a zda je maso vyuzeno tak akorát. Mnohem jistější výsledek ale dosáhnete, pokud si pro vaše pravidelné uzení klobás pořídíte speciální teploměr do udírny (teploměr na uzení k zapíchnutí do masa). Každý druh masa a ryb vyžaduje jinou zpracovatelskou teplotu. S teploměrem do udírny budete vždy vědět, že pro danou surovinu máte nastavenu tu s ......
Udit maso můžete samozřejmě i „naslepo“, aniž byste zjistili, jaká teplota aktuálně v udírně přesně panuje a zda je maso vyuzeno tak akorát. Mnohem jistější výsledek ale dosáhnete, pokud si pro vaše pravidelné uzení klobás pořídíte speciální teploměr ......

Udit maso můžete samozřejmě i „naslepo“, aniž byste zjistili, jaká teplota aktuálně v udírně přesně panuje a zda je maso vyuzeno tak akorát. Mnohem jistější výsledek ale dosáhnete, pokud si pro vaše pravidelné uzení klobás pořídíte speciální teploměr do udírny (teploměr na uzení k zapíchnutí do masa).

Každý druh masa a ryb vyžaduje jinou zpracovatelskou teplotu. S teploměrem do udírny budete vždy vědět, že pro danou surovinu máte nastavenu tu správou teplotu. V našem sortimentu udících potřeb naleznete kvalitní teploměry do udírny vyrobeny z nerezové oceli. Vybírat můžete z různých druhů dle vašich potřeb.

Zobrazit více
Zobrazit méně

Jak funguje udírna

Jak funguje udírna

Po vlastní udírně touží řada lidí. Víte ale, které nejdůležitější informace byste si měli uvědomit před jejím pořízením? A které nejdůležitější poznatky musíte doslova mít v malíčku ohledně jejího fungování?